keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vain Elämää ei sen enempää

Taasen se on todistettu: 

Lucian tuleva sulho kävi jokin aika sitten toisen kasvattajan toiveesta spermatukimuksessa ja koska näytettä ei tutkittu asianmukaisesti saatiin mahottoman huono/laiha tulos aikaseksi:(. 
Kyseinen lekuri määräs lääkettä mahdolliseen tulehdukseen, mitä ei kylläkään todettu edes missään vaiheessa olevan, joten turha lääkitys. Ja ne jätettiinkin ottamatta. 
Ja toinen kasvattaja vetäyty leikistä- totta pelästy et ei siellä oikeesti mitään kunnon tavaraa ole..
No ei hätiä mitiä- Sari uroksen omistaja siis- vei pyynnöstäni Rasmuksen Mäntsälään tutkittavaksi ja kuinkas ollakkaan- näyte on toooosi hyvä ja pikku Rasmuksia porskutti näytteessä hyrymykke. Rasmus oli muutenkin tosi aktiivinen virittäyten oikeaan tunnelmaan hetimiten ja näyte saatiin samantien purkkiin eli todistetusti osaa hommansa kuten pitääkin ;). 
Mitä tästä opimme- ainekin sen että ei kaikki eläinlääkäritkään osaa hommiaan oikein hoitaa, joten olkaatten tarkkana missä koirianne tutkitatte. Näin vältytytte monelta mielipahalta...
ps. Kiitos Anitalle Tapenan kenneliin joka löysi juoksevan leonartun Rasmusta kiusaamaan naytteenottoa varten. Kiitos nartulle omistajineen- heidän nimi meni multa ihan ohi ja Kiitos Sarille ettei jättänyt hommaan kesken vaan vei Rasmuksen uuteen tutkimukseen!

Nyt vaan odottelua taasen;)..

Ei kommentteja:

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...