lauantai 15. toukokuuta 2010

Tampereen pentunäyttely 15.5.2010 Tuomarina Olli Kokkonen


Tällä kertaa Onnittelemme kasvettejamme Papu Junioria ja Primusta jotka olivat ekassa epävirallisessa pentunäyttelyssä oppia saamassa Tampereella.

Pojat saivat hienot arvostelut kumpainenkin ja sehän se mielestäni tärkeitä on, ei niinkään marssijärjestys...

PEK1 KP PU1 ROP oli tällä kertaa Besaroon Papu Junior "Kessu!

Arvostelu:

Lupaava urospentu jolla on oikeat rungon mittasuhteet ja vahva luusto, hyvä ylälinja, ikäisekseen hyvin kehittynyt alalinja. Hyvät kulmaukset, vielä kapea rintakehä, eturaajat ovat hieman ulospäinkääntyneet. Kaunislinjainen pää jossa oikein asettuneet hieman suuret korvat, tummanruskeat silmät, erittäin hyvä maski, leikkaava purenta, liikkuu riittävän pitkällä askeleella mutta kapeasti edestä ja takaa, esitetään osittain pentukarvassa.



Ja tässä taasen Besaroon Primus "Kaapo" PEK2 arvostelu:

Pienikokoinen nuori uros, jolla oikea rungon pituus, sopivan vahva luusto. Hyvä ylälinja, hyvin kulmautuneet raajat, vielä kapea etuosa, oikein kiinnittyneet korvat, keskiruskeat silmät. Erinomainen maski, leikkaava purenta. Liikkuu riittävällä askelpituudella, mutta vielä ahtaasti edestä ja takaa. Erittäinhyvä karvanlaatu, rauhallinen käytös.

Tuoretta kuvaa minulle ei Kaaposta ikävä kyllä ole tähän hätään, mutta jos sen saan niin lisäilen sen sitten jälkeenpäin.

Kiitos poikien kotijoukoille että kävitte kehässä ja toivottavasti uskaltaudutte sinne toistekin;)...
  

Ei kommentteja:

Sitte juhlitaan 5 viikkoa

Nyt ollaan jo 5 viikkosia.. Lila ja Oranssi ovat tyttöjä...