lauantai 8. toukokuuta 2010

Lieksa 8.5.2010 Tuomarina Saija Juutilainen

Olin tänään Lieksan näyttelyssä Pamelan ja Julan (B Juliet) kanssa.

Päivä oli Upea jos tuloksia aattelee;)... Julahan oli kehissä lähes vuoden tauon jälkeen ja yllätys olikin melkoinen kun tuomari tykkäsi tytöstä tosi paljon ja sijoitti hänet mm Miimun (Kuratassun Shining Angel) edelle, joka on varmasti yksi tämän hetken voitokkaimmista nartuista suomessa ! 

Besaroon Juliet AVO ERI1, PN2, VARA-SERT!! OPEN CLASS EXC1, BEST FEMALE2, REC-CACIB

Arvostelu:
2v 3kk.Voimakas runkoinen,voimakas luustoinen narttu. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä purenta ja maski.Saa tiivistyä ylälinjasta ja etuosasta. Vahva takaosa ja käpälät. Kaunis väri. Hieno karvapeite. Hyvin kannettu häntä. Erinomaiset sivuliikkeet. Hieman kinner ahdas takaa. Mukava luonne. Hyvin miellyttävä kokonaisuus.


Pamela tyttönen taasen oli puolestaan toistamiseen pentuluokassa ja myös samalla vimppoa kertaa sillä hän täyttää huomenna 9 kk.

Hänkin sai kovasti kehuja tuomarilta joka ensi sanoikseen sanoi kun kehään mentii että: Ompas Miellyttävä kokonaisuus!

Pinbiittan Only My Love PENTU1 KP, PN1, ROP-PENTU!! PUPPY1, HP, BEST FEMALE1, BOB- PUPPY!

Arvostelu:
8 kk. Hyvä luustoinen, oikea linjainen narttupentu, jolla jo hyvin ryhtiä ja kokoa. Narttumainen pää, kauniit tummat silmät, hyvä purenta, kuono ja maski. Sopivasti runkoa. Luonne hyvä, vielä pentumaiset liikkeet. Pitkä hyvinkannettu häntä. Lupaava karvapeite. Kaunis väri. Mukava luonne.


Mukana menossa myös kasvattimme Remu (B Raúl) joka sai H:n nuortenluokassa, kuten nuoret pojat niin usein tässä kehitysvaiheessaan saavat... Oli Ihana nähdä Remua perheineen pitkästä aikaa ja pianhan me näemmekin taasen :)!

Kiitos kaikille kun tulitte! Kauniinpaa ja lämpöisempää kevättä toivotellen..

8 kommenttia:

Ritva ja Kauko kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta Pamelalle pentu-ROP:sta sekä myös Julan PN2:sta ja varasertistä! Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen Ritva ja Kauko

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienoille tytöille hienoista sijoituksista! =)
t. Heidi & Hippulaiset

Johanna kirjoitti...

MAHTAVAT ONNITTELUT vielä kertaalleen ! Et sitten ihan kaikkia tuloksia kertonutkaan ;) Okei, en ole vihainen...hih ;) Mutta kasvattaja saa pitää ihan hyvästä syystä nyt rintaansa rottingilla !! Onnea kaikille asianosaisille ! Hienoista hienoin päivä ollut teillä ! Bravo !

JoHa kirjoitti...

Paljon onnentoivotuksia vielä tätäkin kautta :) Ollaan täällä "aikas onnellisia", kun meidän mammanpojan tyttönen noin upeesti pärjäsi ;)

Päivi kirjoitti...

Onnea Pamelalle ja myös Julalle!!..haikeana tulen aina katselemaan Pamelan uutisia, kun oma Rudolfimme (Pamelan veli) muutti taivaankotiin. Ruttu oli niiiiin komea poika..

Hanna ja Nana kirjoitti...

Paljon onnea upeista tuloksista!!

Koko laumallenne rapsutuksia. :)

Sanna, Heikki ja Fiona kirjoitti...

Onnittelut sinne!! Täälllä jännätään sitten seuraavat 2 vkloppua...;)

Katja K kirjoitti...

Paljon onnea tytteleille hienosta päivästä Lieksassa!

T: Katja ja pojat

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...