sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Erkkari 2010

Perjantai aamuna 2.4 suuntasimme kulkumme kohti Mäntsälää, johon menimme yöksi koska seuraavana päivänä oli luvassa Leonbergien Erikoisnäyttely Kirkkonummella. Koiristamme mukana oli Pamela joka lähti ensi kertaa kehiin..


Matkalla pysähdyimme ensin Lappeenrannassa jossa treffasimme kasvattimme Fionan (B Regina) joka on siis Nitan ja Roope tytär. Iloksemme neito on kuin ilmetty äitinsä niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin:)! Terveesti kehittynyt ja upea luonnekin löytyi! Myös kotiväkensä on neitoon enemmän kuin tyytyväinen :)! Mahtavaa!

Fionan kuvia:


 


Kirkkonummella seuraamme liittyi myös muita kasvattejamme eli Alman ja Papun 2 poikaa Kaapo ( B Primus) ja Kessu (B Papu JR). Ihanat pikkulapset jotka olivat niin reippaita ja uskaliaita. Kumpikin oli täysin kotonaan näinkin isossa tapahtumassa eikä minkään näköistä arkailua tai ujostelua esiintynyt lainkaan! Pojat on myös kasvaneet tosi kauniisti kumpikin ja jännittäen odotamme mitä heistä aikanaan tuleekaan, alku on lupaava kummallakin! Molemmat on mukava sekoitus kumpaakin vanhenpaansa...

Tässä poikien kuvia. Ensin Kaapo:






Sitten Kessun kuvat:





Seuraamme liittyi myös Nitan ja Roopen mahtava poika Rudolf- Ruttu jota on aina niin Ihana nähdä! Rudolf oli tietty kovasti taasen miehistynyt ja yllätys, yllätys hän taas on aivan ilmetty isänsä Roope!


Komeita mukuloita siis kaikki tyyni ja luonteetkin kohdillaan jokaiselle, joten ei voi muuta kuin olla tyytyväinen kasvatteihinsa :))!

Ja Rudolfin kuvat:

                           

                          

                                          

Ja sitten Pamelaan... Pamela oli kokoreissun ajan reipas oma itsensä ja mikään ei näyttänyt hätkäyttävän likkaa, reippaasti kulki koko matkan ja olikin upea nähdä miten hienosti hän toimii kodin ulkopuolella ja kuinka hyvin tulee toimeen vieraiden ihmisten ja koirien kanssa! Kehässä ISO hätä yllätti ja neito ei loppujen lopuksi sijottunut pennuissa vaan tippui viidentenä pois kilvasta, kaikkiaan ryhmässään oli 9 narttupentua.  Liekö syynä se ISO hätä tai mikä lie niin näin tällä kertaa :). Yhtä kaikki arvostelunsa on aivan mahtava ja olemmekin enemmän kuin tyytyväisiä!! Ja tottakai mieltä lämmittää ne monet ihastelut joita "pikku- karhu" tyttömme Pamela pikisilmä saikaan muilta erkkarissa olleilta:).

Tässä arvostelu Pamelalle:

Tyypiltään erinomainen, ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu, jolla hyvä nartun pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Erinomainen ylälinja. Oikein kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen vahva luusto. Hyvä eturinta ja runko. Ikäisekseen erinomaiset liikkeet, esiintyminen ja käytös.

PEK-

Tässä vielä kuva Pamelasta ja Fionasta:


                           

Loppuun vielä KIITOS kaikille mukana olleille ja erityiseti kasvattiemme omistajille joita treffasimme matkan aikana! Kiitos että pidätte "lapsistamme" niin Hyvää huolta! Kaikkea hyvää tulevaisuudellenne. Me tapaamme taas:)! Ja Kiitos Ritvalle ja Kaukolle pikku-Karhu Pamelasta:)! Terkkuja myös Kotkaan jossa poikkesimme pikapikaa, pian nähdään taas ;)!

Mukavaa kevään alkua kaikille toivottaen!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika tyhmiä ootte kun ette meille kertonu että kävitte meitin lähikaupan pihalla.. No ens kerralla sitte.. Konsta laittaa terkkuja kuitenkin..

Kennel Besaroon kirjoitti...

Konsta: Ei kerrottu teille kun teijän piti olla Loviisassa kattomas judokisoja, meitin tietojen mukaan;)...

Anonyymi kirjoitti...

Hehee.. Loviisassa ollaankin ens viikonloppuna :)

Anni Lahti kirjoitti...

Karhu-neito :) Aika osuva ilmaus!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Anni. :)

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...